Unfortunately no one can be told what Phantom Linux OS is - you have to see it for yourself.
You are not logged in.
Мене звати Ірина, і моє господарство — це кухня. Власне кажучи, один квадратний метр на стільниці, де стоїть моя надійна помічниця — мультиварка.
Сусідки зітхають: «Ой, знову ти з нею возишся. У нас же є газова плита, духовка…» А я тільки всміхаюся. Поки вони драють листи і пильнують, аби борщ не википів, я встигаю і насиченого борщу наварити, і розсипчастого плову приготувати, і ніжного чізкейку спекти.
Моя магія проста: рано-вранці накидала в чашу овочі з м'ясом, натиснула кнопку «Гасіння» — і до обіду можна пити каву, перебирати крупи чи поливати кімнатні квіти. Коли сонце сідає чоловік, втягуючи повітря, тягнеться на кухню: «І знову ти щось чаклуєш»
А я подаю на стіл ніжні тюфтельки з вершками. Мультиварка тихенько пікає, піднімається парунок — і в цьому є справжнє домашнє диво. Ніхто не вірить, що тут ані шматочка пригорілого, а час використовується лише для того, аби прикрасити тарілки.
Справжня господиня — зовсім не та, хто цілі дні біля плити. Це та, хто нагодувала всіх смачно і прибрала за собою одну крихітну чашу. І я це обожнюю.
my page ... рецепт в мультиварці